Echtpaar Van der Weide-Leungen 60 jaar getrouwd

Hoogeveen – Dinsdag 17 september 2019 waren Gerard van der Weide (81 jaar) en Gé van der Weide-Leungen (78 jaar) 60 jaar getrouwd. Namens de Gemeente Hoogeveen bracht burgermeester Karel Loohuis hun de gelukswensen. “Toen we trouwden was het weer een stuk aangenamer dan vandaag”, verteld Gé.

Gerard is geboren in Hollandscheveld uit een gezin van 9 en Gé in Drijber uit een gezin van 8 kinderen. Ze hebben elkaar leren kennen op de kermis bij Café Jager aan de Toldijk. Na 2½ jaar verkering zijn Gerard en Gé getrouwd in Hoogeveen. Nog voor hun huwelijk kochten ze een huis in Hoogeveen, waar ze na 60 jaar nog steeds met veel plezier in wonen. Ze kregen 3 kinderen en zijn ondertussen gezegend met 6 kleinkinderen.

Gerard en Gé zijn altijd erg sportief geweest. Gerard heeft in totaal 15 jaar in het eerste gevoetbald. Eerst bij vv Hoogeveen en later bij HZVV. Gé heeft altijd met veel plezier gevolleybald bij Pegasus. De dames van het toenmalige team gaan nog steeds eens per jaar samen uit eten. Ook de (klein)kinderen zijn lekker sportief bezig. Gerard en Gé gaan graag bij hun kijken en hebben in de afgelopen jaren dan ook heel wat aangemoedigd.

Hun huwelijksdag hebben zij gevierd met hun (klein)kinderen en partners.

Geef een reactie