Dorpswebsite www.puurhollandscheveld.nl ter ziele

Hollandscheveld – Na 6 jaar is  het laatste bericht  op Puur Hollandscheveld  gepubliceerd. In 2013 werd de Hollandscheveldse dorpswebsite www.puurhollandscheveld.nl gelanceerd. Er was op dat moment behoefte aan een informatieve website van en over Hollandscheveld waarop men terecht kon voor allerlei informatie over het dorp Hollandscheveld.

Er was informatie over allerlei organisaties, de scholen, kerken, verenigingen, gezondheidszorg, toerisme, geschiedenis, bedrijven enz. En er werden bijna 6 jaar lang dagelijks nieuwtjes en weetjes over van alles en nog wat over Hollandscheveld geplaatst. Maar om een aantal redenen komt er nu een eind aan de website. De beheerders zien zich o.a. vanwege gebrek aan tijd en inspiratie geen kans meer de site optimaal te beheren, zowel technisch als wat betreft het vullen en actueel houden van de site. Het beheren en onderhouden van een dergelijke website kost veel tijd omdat er dagelijks activiteit op de site moet zijn.

Er werden pogingen gedaan om vervangers voor deze taken te vinden maar helaas zonder resultaat. En om een ‘slapende’ website in de lucht te houden is ook geen optie want er zijn uiteraard wel doorlopend kosten aan verbonden. Kosten die niet gedragen kunnen worden. Binnenkort zal dus ‘het beeld op zwart gaan voor de site en komt er een einde aan een project waaraan met volle overtuiging is gewerkt maar door de tijd is achterhaald. Met het ter ziele gaan van Puur Hollandscheveld  gaat ook een jarenlange samenwerking tussen de vrijwilligers van Puur Hollandscheveld en Regionieuws Hoogeveen en het ”oude” Regio Hoogeveen verloren. De redactie van Regionieuws Hoogeveen bedankt de mensen achter Puur Hollandscheveld  voor deze samenwerking.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord