Algemeen

Feestelijk onthaal FC Emmen langs A28 en A37

Hoogeveen – De spelersbus met daarin de spelers van FC Emmen is enthousiast onthaalt langs de snelweg in Hoogeveen en Hollandscheveld.

Op verschillende plaatsen op viaducten en langs de weg stonden mensen te juichen toen de bus langsreed op weg naar Emmen waar om 21.00 uur een grote huldiging is.  FC Emmen gaat voor het eerst in haar bestaan naar de eredivisie. Op Het Kasteel in Rotterdam won de ploeg van trainer Dick Lukkien vanmiddag op indrukwekkende wijze met 1-3 van Sparta in de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Tijdens de eerste wedstrijd thuis afgelopen donderdag bleef de stand 0-0.

Na een spannende eerste helft met als ruststand 1-1 lagen alle opties nog open. Na de rust kwam Emmen beter het veld op en hadden ze het betere spel. Kansen werden benut en de winst behaald.

Op de viaducten in Hoogeveen stonden ruim 100 enthousiaste supporters.

Doorkomst bus met spelers FC Emmen bij viaduct Hollandscheveld.