Automobilist voorkomt zwaar ongeval door alert ingrijpen

Ruinen/ Pesse – Een alerte en oplettende automobilist voorkwam zondag middag 15 september een zwaar ongeval. Hij reed samen met zijn 35 weken zwangere vrouw en 3 kinderen in de auto van Ruinen richting Pesse. En moest daar uitwijken voor een mogelijk verwarde bestuurder. 

De man reed richting Pesse toen er een hoog model Seat Leon hem tegemoetkwam. Deze Seat reed op zijn weghelft en reageerde niet op seinen met de verlichting. Ook hevig claxonneren werd door de Seat bestuurder niet opgemerkt. Hierop besloot de bestuurder van de Volkswagen Passat uit te wijken op een klein landweggetje en daarbij een paal op een haar na te ontwijken.

De bestuurder van de Seat Leon is zonder blikken of blozen verder gereden en heeft mogelijk van het hele voorval niks meegemaakt. De geschrokken bestuurder vind het ergste dat deze automobilist niet is gestopt en mogelijk niet beseft wat er had kunnen gebeuren als het wel tot een ongeluk was gekomen.

De oproep van de geschrokken bestuurder is dan ook om op te letten als je op de weg bent. Zoiets mag nooit meer gebeuren. Ben jij nou de gene die in de Seat Leon reed en wil je alsnog contact opnemen met de geschrokken bestuurder dan kan dat via onze redactie op redactie@regionieuwshoogeveen.nl. Wij willen ook eventueel als u anoniem wenst te blijven de excuses doorsturen.

Afbeelding: Pixabay

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord