VV Hollandscheveld in laatste minuut door

Hollandscheveld – Zaterdagmiddag stond vv Hollandscheveld 1 – HZVV 2 ( beker ) op het programma. Alleen bij winst zou vv Hollandscheveld door gaan na deze bekerronde.

Na een klein kwartiertje kwam de thuisploeg ook op voorsprong. Roy Strijker zag de meegekomen Robin Bijl vrij voor de keeper staan., hij legde de bal breed en Robin Bijl schoot de 1-0 binnen. Nog geen 10 minuten later stond dezelfde Robin Bijl weer op de juiste plek en nu kwam de assist van Mathijs Snippe …2-0.
Mede dankzij enkele goede reddingen van Lennard Vos werd er ook met 2-0 gerust.
Na rust was het HZVV dat binnen drie minuten de aansluittreffer wist te scoren. Maar in de 58e minuut ging Mathijs Snippe op het doel van de tegenstander af en schoof de bal onder de keeper door 3-1.
HZVV doet weer wat terug, maar na overleg van de scheidsrechter met grensrechter Stefan Bijl wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.
Maar HZVV krijgt direct daarna een penalty en deze wordt raak geschoten en in de 82e minuut komen ze zelfs op 3-3. Maar de strijdlust bij de thuisploeg is niet verdwenen en ze blijven voetballen en aanvallen. En het is Roy Strijker die in de in de laatste minuten van de wedstrijd de 4-3 binnen schiet, en dus gaat de thuisploeg door in de beker!