Evenement “Happen met bier’ bijna vol

Hoogeveen – Het evenement ‘Happen met bier’ dat aanstaande zaterdag 14 september plaats zal vinden in een achttal horecabedrijven in het centrum van Hoogeveen is bijna uitverkocht. Er zijn slechts nog een gering aantal deelnemerskaarten beschikbaar.

De organisatie, dit jaar in handen van Marjan Wink van Eetcafé de Beurs en John-Harold Smit van Brasserie De Lekkernij, is erg gelukkig met het feit dat het maximum aantal deelnemers van 200 personen nagenoeg is bereikt. Om iedere deelnemer voldoende tijd te geven om te ‘genieten’ van het hapje en drankje start men aanstaande zaterdag een uur eerder met de 8e editie van dit smakelijke evenement waarbij een  Nederlands speciaal biertje wordt geschonken met een bijpassend speciaal gerechtje. Men kan in de deelnemende horecabedrijven vanaf 14:30 uur terecht.

Deelnemende bedrijven zijn; Restaurant Dégust, Eetcafe de Beurs, Het Postkantoor, Het Schippershuus, Brasserie De Lekkernij, Restaurant Deksels, Bistro het Koetshuis en als nieuwkomer “Il Gusto”.

De laatste kaarten voor de culinaire biertocht zijn te koop bij Het Schippershuus en Brasserie De Lekkernij. De kosten bedragen € 32,50 per persoon.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord