Amusement

Christelijk rocken op het Stay Tuned festival

Hoogeveen – Op 16 november 2019 wordt de 3e editie van het Stay Tuned Festival georganiseerd, een avond waarop verschillende bands in uiteenlopende genres de zaal op zijn kop zullenl zetten! Van rock tot pop tot metal, het Stay Tuned Festival heeft het allemaal.

Het Stay Tuned Festival is een idee dat ontstaan is door 4 vrienden, die allemaal van muziek houden, maar ook van God! Hier wilden de 4 mannen eigenlijk wel wat mee doen. Ze hebben samen de koppen bij elkaar gestoken en zo werd in 2017 het eerste festival georganiseerd.

Maar wat is het Stay Tuned Festival nu eigenlijk? Het Stay Tuned Festival is een festival waarop verschillende bands in elk hun eigen genre spelen. Wat wél overeenkomt, is dat alle bands een Christelijke inslag hebben. Het doel van het Stay Tuned Festival is dan ook om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het geloof, door middel van muziek. Door het brede muziekgenre willen ze zoveel mogelijk mensen bereiken. Iedereen is welkom, gelovig of niet.

Het festival vindt dit jaar plaats in het Podium te Hoogeveen. De deuren gaan open om 19:30u en om 20:00u zal de eerste band de aftrap verzorgen. De inmiddels bevestigde bands die komen spelen, zijn Last Son of Eve, Dark Sky en Nobuts.

Last Son of Eve heeft het vermogen om pop-songwriting te combineren met prog en heavy elementen. In hun nummers wordt er gezongen over de snel veranderende wereld. Dark Sky is een power metal band en staat bekend om haar krachtige en energieke live-optredens. Dark Sky heeft al meerdere keren met grote namen zoals Europe, Status Quo, Doro en Magnum op het podium gestaan. Verder komt Nobuts spelen, een Nederlandstalige powerpop/rockband met een verhaal. De nummers van Nobuts zijn losse verhaaltjes, maar door alle nummers samen loopt een groter thema.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien wij je graag op 16 november 2019 in het Podium te Hoogeveen! Vanaf 19:30u gaan de deuren open en om 20:00u speelt de eerste band. Kaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor €9,95 via de site van het Podium. Aan de deur kosten de kaarten €10,- per stuk.

Verdere informatie is te vinden via onze website: www.staytunedfestival.nl

En houd onze facebookpagina in de gaten voor leuke acties! Graag tot dan!

Geef een reactie