It: Chapter two

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Genre:
Speelduur:
Kijkwijzer:
Regisseur:
Acteurs:
horror / thriller
169 minuten
16+
Andy Muschietti
Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Bill Skarsgård, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer

Meer informatie of kaartjes voor deze film bestellen? Dat kan via Vue Hoogeveen!


Recensies

Ria Koekoek

Ria Koekoek

Horror film, al is Horror niet echt het juiste genre,maar meer thriller/komedie .
Dezelfde personage’s,maar dan wat jaren ouder (de losers)komen weer voorbij. Samenwerken,flashbacks,en vertrouwen ,zijn het belangrijkst om samen tot een oplossing te komen,tegen Pennywise,in hun stad Derry!
Geweldige decors,acteurs,lichteffecten,en muziek bij de scene’s zijn goed gekozen.
Zitten zeker schrikmomenten in,maar ook veel humor,wat de film zelfs voor mensen die niet van Horror houden,geschikt maken om te kijken. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Judith Bos

Judith Bos

Een geweldige film, maar toch heb ik hem maar 3 sterren gegeven. Er zit en goed verhaal in en verteld veel over de personages, hoe ze hun leven hebben geleefd door de jaren heen en hoe ze desondanks toch hun vriendschap weten te behouden. Helaas laten de special effects wel te wensen over en sluit het verhaal niet hélemaal aan op deel 1, dus dat is jammer. Het verhaal wordt wel goed opgebouwd, al is het wat langdradig, en het einde lijkt dan ineens heel snel te naderen en voor je het weet is het al voorbij. Voor mijn gevoel hadden ze er dus eigenlijk beter nog geen einde aan kunnen breiden en er een Chapter Three voor kunnen maken. Dan was er wellicht meer ruimte geweest om eerst het verhaal over de personages uit te lichten en pas daarna de confrontatie met Pennywise. Het gehalte horror had dus hierdoor ook wel wat meer gekund, maar er zaten zeker flinke schrikmomenten in en zoals gewend van de It film, wordt de spanning goed opgebouwd. Een goede film voor de liefhebber, maar evengoed ook voor mensen die wat minder te porren zijn voor horrorfilms.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord