Jaarmarkt en bloemencorso in Elim

Elim – Al jaren is jaarmarkt Elim de gezelligste jaarmarkt in de regio met meer dan 90 kramen en standhouders die komen met een gevarieerd aanbod van kleding, schoenen, snoep, hobby en huishoudelijke artikelen, lederwaren, gereedschappen, speelgoed, groenten en fruit, vleeswaren, bloemen en planten, kortom er is voor elk wat wils.

Natuurlijk kent de Elimse jaarmarkt ook een uitgebreid randprogramma met onder andere verschillende demonstraties, oude ambachten, bloemencorso, een kermis en diverse promotieteams. Dit jaar staat de gehele dag de band 80%NL op de koepel, verder kunt u natuurlijk op de diverse terrasjes bij de lokale horeca genieten van live muziek / artiesten Ook kunt u op de markt kunt u terecht voor een snack, een Vietnamese loempia, een vers gebakken visje en ga zo maar door.

Wanneer: Zaterdag 14 September Tijd: 9:00 – 17:00 uur

Bloemencorso

Zaterdag 14 september is het dus voor de 49ste keer! Het bloemencorso van dit jaar heeft als thema: Te land, ter zee en in de lucht. Het is niet verplicht om alle elementen te verwerken! Voor het kindercorso is er geen thema!

Programma:
12.00 uur : Opstellen van de wagens aan de Gosem Engelsstraat
13.30 uur : Prijsuitreiking
14.00 uur : Start van het corso

Route van het corso:
Gosem Engelsstraat, Van Leeuwenstraat, Langewijk, Dorpsstraat, De Richter,
De Vaarboom, Carstenswijk, Carstensdijk, Prieswijk, Perenbomenweg, Gosem Engelsstraat

Kijk hier voor het COMPLETE programma van de feestweek Elim

 

Geef een reactie