PPM band als mega afsluiter feestweek Elim

Elim – Zaterdagavond in de feesttent in Elim de PPM Band. (on)Gewoon Goed en Gezellig!  Zo kun je deze band het beste omschrijven Waar ze ook komen -van het meest chique bedrijfsfeest tot het meest lompe festival-, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij de PPM BAND altijd feest met een vet gouden rand!

Het is niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, het is gewoon leuk, gezellig en interactief.

Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee. Ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Ze hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen zich dus aanpassen aan het publiek. Dit maakt dat het altijd een ongewoon goed en gezellig feest wordt. Met Loes is de performance naar ongekende hoogte gestegen. Met haar beeldschone verschijning, haar mooie stem en haar opzwepende teksten blijkt ze de perfecte aanvulling voor de band.

 Danilo Wattez

In de pauze van de PPM band hebben we een live optreden van de Elimse artiest Danilo Wattez. Met onder andere zijn  debuutsingle ‘De zon in mij’. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen en natuurlijk zijn nieuwste single `Als je lacht`

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord