Kerkproeverij 2019

Nieuweroord/ Noordscheschut – Op 14 september en 15 september doet de Hervormde ‘De Brug’ weer mee aan de landelijk gehouden campagne: ’KERKPROEVERIJ’, met dit jaar als thema: een goed verhaal!

Een verhaal kan eindeloos boeien en inspireren. Een goed verhaal houd je niet voor jezelf maar deel je met anderen. Een goed verhaal brengt je in beweging.
In de kerk leven we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal. Hét Boek voor nieuw perspectief.  Benieuwd waar het verhaal van de Bijbel jouw levensverhaal raakt? Kom dan naar de derde Kerkproeverij van ‘De Brug’!

Op zaterdag worden vanaf 15.30 uur diverse workshops gehouden maar staan er ook andere activiteiten op het programma waaraan zowel jong als oud mee kunnen doen. Al dan niet tussen de workshops door is iedereen van harte welkom op het kerkproeverijterras waar de gastdames zorgen voor een lekker kopje koffie, thee of een glas fris met daarbij natuurlijk een lekkere proeverij. Aansluitend is er om 17.30 uur gelegenheid om aan te schuiven bij het
Kerkproeverijbuffet. Na dit buffet wordt een quiz gehouden en de dag zal afgeslotenworden met een sing‐in waaraan band ’Online’ haar medewerking verleent.

Op zondagmorgen staan de deuren van de Immanuëlkerk aan de Tramweg in Noordscheschut vanaf 9.30 uur open voor de dienst die om 10.00 uur begint. Een dienst voor jong en oud, voor gemeenteleden die gewend zijn regelmatig kerkdiensten te bezoeken maar zeker ook voor hen die dat misschien niet (meer) gewend zijn. Kom en luister naar mij… en ik zal vertellen wat Hij voor mij deed’. Voorganger in deze dienst is ds. W.J. Bakker en band ‘Online’ zal haar muzikale medewerking verlenen. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en ook dan zal de koffie met iets lekkers erbij niet ontbreken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord