Jan Steenbergen terug in raadsfractie van Gemeentebelangen Hoogeveen

Hoogeveen – Jan Steenbergen is terug van weggeweest: hij vult de vrijgekomen plek op in de raadsfractie van Gemeentebelangen Hoogeveen na het vertrek van Jacob van der Heide, die wethouder wordt. Dit staat te lezen in een persbericht dat we mochten ontvangen.

Het bestuur van Gemeentebelangen zegt het belangrijk te vinden dat de kennis en ervaring die Jan Steenbergen in 21 jaar heeft opgebouwd behouden blijft voor de partij.

Steenbergen stapte in juni als wethouder op. Volgens hem was er een vertrouwensbreuk ontstaan met zijn eigen fractie Gemeentebelangen. Steenbergen trok toen zijn conclusies en stapte op.

Steenbergen heeft in de afgelopen periode gesprekken met alle fractieleden gevoerd. ,,In de fractievergadering van 22 augustus is mijn voorgenomen terugkeer bekrachtigd. Wel hebben we in de fractie een duidelijke afspraak gemaakt. Mijn rol zal op de achtergrond zijn met als belangrijkste taak het coachen, adviseren en begeleiden van de fractieleden. Ik ben er blij mee dat ik op deze wijze mijn bijdrage weer kan leveren.”

Fractievoorzitter Jacob van der Heide zegt verrast te zijn door het feit dat Steenbergen bereid is om de opengevallen plek in de fractie te vullen. ,,Ik kan alleen maar concluderen dat dit de fractie ten goede zal komen en ik verwacht straks ook in mijn rol als wethouder een goede relatie en werkverhouding. Ik zeg dan ook namens de fractie en bestuur, welkom Jan.”

Deel dit bericht!

4 gedachten over “Jan Steenbergen terug in raadsfractie van Gemeentebelangen Hoogeveen

 • 27 augustus 2019 om 20:50
  Permalink

  Ze houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd. Wat een blamage weer. Bij een normaal bedrijf wordt iemand eruit gegooid bij niet functioneren…

  Ik hoor iedereen om mij heen hun schande uitspreken over het disfunctioneren van de hoogeveensche gemeentebestuur.

  Als inwoners van deze gemeente kiezen wij onze bestuurders. Kan mogen wij ze toch ook wegsturen?! Iedereen denkt het, nu de actie nog. #Petitie

 • 28 augustus 2019 om 07:22
  Permalink

  Op deze wijze maak je jezelf (Jan Steenbergen) en je partij (Gem, Belangen) wel heel erg belachelijk! Eerst over straat rollebollen, vervolgens is het enkele weken later allemaal weer koek en ei, het zal allemaal wel. Maar geloofwaardig komt het niet op mij over. Het heeft al genoeg gemeenschapsgeld gekost, o.a. dat gedram over de ijsbaan en dan vervolgens vertrekken en een wachtgeldvergoeding ontvangen en tot veler verbazing weer plaatnemen in de partij. Ach ja, het niveau van de landelijke politici is al niet hoog, dus..dit kan er nog wel bij.

 • 28 augustus 2019 om 17:24
  Permalink

  Of heeft Gemeentebelangen Jan Steenbergen weer in genade aangenomen om te voorkomen dat hij de vuile was zou buiten hangen?

 • 29 augustus 2019 om 00:40
  Permalink

  Gemeente Hoogeveen plaatst zich op de kaart met “De wonderbaarlijke genezing van een wond t.g.v. dolksteek in rug van wethouder”. Hoogeveen wordt een waar pelgrimsoord.

Geef een antwoord