Een wens kwam uit

Hoogeveen – Mevr. J.Annen-Pol is al 85. Ze had ooit aan een kleindochter verteld dat ze wel eens in een zijspan wilde zitten om een ritje te maken. Een droomwens.

Haar kleindochters gingen natuurlijk zonder mede weten van haar op zoek om deze toch wel heel speciale wens uit te laten komen. Ze voegden woord bij daad en via via kwamen ze in contact met een zijspanrijder uit Hoogeveen die dit graag wilde doen.

Het wachten was op een geschikte dag want het moest wel goed weer zijn. Afgelopen zaterdag (24 augustus) was zo’n dag. ‘s Morgens gingen de kleindochters bij haar op koffievisite en pas om 10:15 uur vertelden ze dat er over kwartier een zijspan zou staan voor haar huisje om een ritje mee te maken. Wel even schrikken. “Die gekke kleindochters kun je ook niks verklappen”, mompelde ze.

De rit ging via verscheidene plekken waar ze goeie herinneringen aan had. O.a.  Het Krakeel waar ze vroeger woonde. Ze vond het prachtig. Onderweg keek ze alle kanten op en zat steeds te wijzen naar bekende plekken. De rit duurde een klein uurtje. Ze was behoorlijk onder de indruk van deze toch wel prachtige verrassing.

De volgende wens is pizza eten met de kleindochter. Dat heeft ze ook nog nooit gedaan.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord