Noordscheschut sluit feest knallend af, Hollandscheveld trapt af

Noordscheschut – Met een daverend optreden van de Dirty Daddies  heeft Noordscheschut op een passende manier feestweek 2019 afgesloten. de organisatie kijkt met een meer dan tevreden gevoel terug op deze week.

Zaterdag stond in het teken sport en spel in de zinderende finale van de stratencompetitie. Hier waren de spellen waarbij het element water gebruikt werden zeer populair bij de deelnemers. Het team van de Bloklandweg  mag zich na een verbeten strijd voor tweede jaar op rij stratenkampioen van het dorp noemen. Zaterdagavond stonden in een uitverkochte tent de Dames Draaien Door en de Dirty Daddies op het podium in de tent. Deze bands wisten het feest op een zeer gepaste manier af te sluiten.

Feestweek Hollandscheveld

Terwijl Noordscheschut ondertussen druk bezig is om de resten van het feest rumoer op te ruimen, zijn in Hollandscheveld  de voorbereidingen voor hun feestweek in volle gang. Vanaf 26 augustus tot en met 1 september staat hier de agenda volgepland met activiteiten en optredens van diverse bands en artiesten. De complete agenda is hier weer te vinden

Ook een agenda item?

In Noordscheschut konden ze in de online voorverkoop gelijk merken dat er een artikel was besteed aan hun feest op Regionieuws Hoogeveen  ” de verkoopstatistieken schoten omhoog, en zo moesten we zelfs voor twee avonden mensen teleurstellen omdat we uitverkocht waren” volgens Allard Kleine van Commissie Feestweek Noordscheschut. Kan u evenement ook wel wat extra bekendheid gebruiken? Stuur dan een bericht met eventueel een foto naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl  dan zorgen wij ervoor dat het item in de agenda komt te staan en besteden we daarnaast nog uitgebreid aandacht op de voorpagina.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord