Saxenburgh Publiekscollege start in de regio voor iedereen

Regio -Saxenburgh gaat op 25 september van start met het eerste Saxenburgh Publiekscollege voor de inwoners uit de regio. Saxenburgh Publiekscolleges zijn laagdrempelige informatiebijeenkomsten over uiteenlopende medische onderwerpen voor een breed publiek in de regio. Het Lokaal Opleidingscentrum (LOC+) in Hardenberg zal het toneel zijn voor belangstellenden.

 

Verschillende medisch specialisten en verpleegkundigen gaan tijdens een Saxenburgh Publiekscollege vertellen over ziektebeelden, behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen van een vakgebied. Dat doen zij op een manier die voor iedereen is te volgen en over onderwerpen die een grote groep mensen zal aanspreken. Cardioloog Marlon Olimulder van Saxenburgh is samen met haar collega cardioloog José Drost de initiatiefneemster van het Saxenburgh Publiekscollege. “Wij hebben op medisch gebied zóveel te bieden in Hardenberg en wij kunnen zóveel betekenen voor de mensen in deze regio. Nu al in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en volgend jaar in ons nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum. Dat willen wij heel graag met hen delen. Wij gaan de onderwerpen op een begrijpelijke en gevarieerde wijze presenteren. En wij verwachten natuurlijk ook, dat er vanuit de zaal allerlei vragen op ons zullen afkomen. Dat maakt het juist leuk,” aldus een enthousiaste Olimulder.

 

Primeur op 25 september

De cardiologen Olimulder en Drost krijgen op woensdag 25 september de primeur. Via onder andere website www.saxenburgh.nl en facebook van Saxenburgh volgt binnenkort meer informatie over het onderwerp en de wijze van aanmelden. Noteert u alvast de datum.

 

Het is de bedoeling jaarlijks vier colleges met steeds een ander medisch onderwerp te organiseren in het LOC+ in Hardenberg, Parkweg 1a7.

Het eerste Saxenburgh Publiekscollege start 25 september om 19.30 uur, met vanaf 19.15 uur inloop met een kopje koffie of thee. Toegang en parkeren zijn gratis.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord