Harten 10 heeft platencontract getekend bij platenlabel van Kevin Smit

Hoogeveen – Het populaire duo Harten 10, uit Dalfsen, heeft een platencontract getekend bij Dutch Star Music Productions (DSMP), het platenlabel van Kevin Smit.De eerste single ‘Elke dag zomer’, die voortkomt uit de nieuwe samenwerking, zal op 2 oktober uitkomen via DSMP.

Kevin Smit over de samenwerking met Harten 10: “Ik volg Harten 10 al jaren en zie enorm veel potentie in dit duo. We hebben vaker gesproken over een eventuele samenwerking en uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken om een plan te schrijven voor ze. Harten 10 was meteen enthousiast over het plan en de komende jaren gaan we kijken of we Harten 10 naar een hoger plan kunnen tillen.”

Nieuw voor Harten 10 is ook de samenwerking met Emile Hartkamp en Norus Padidar, die verantwoordelijk waren voor de tekst, compositie en productie van ‘Elke dag zomer’. De single kenmerkt zich door een uniek arrangement, sound en feel good. Met een stevige beat met interactie met het publiek en zou deze track zeker niet misstaan in het Country Nashville. Emile Hartkamp over Harten 10: “Geheel Noord en Oost Nederland heeft een oprecht warm hart voor de pure Volkse Nederlandstalige Muziek. Harten 10 combineert het volkse geluid met een countryachtige sound en met hun stemmen weten Tineke en Martien de goeie snaar te raken bij vele liefhebbers van het genre. Met de woorden die je direct dat begrijpelijke en herkennende gevoel geven van…. dit gaat over mij, over ons en het thuiskomen gevoel.”

Harten 10 scoorde hits met o.a. ‘Wat is mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Dat was vroeger’. Het populaire duo treedt jaarlijks meer dan 80 keer op in het land en mag rekenen op de support van een grote schare fans en de media. Met de samenwerkingen met Dutch Star Music Productions en Emile Hartkamp en Norus Padidar komt Harten 10 in een warm Nederlandstalig nest waar er alles aangelegen is om successen te behalen.

Meer informatie over Harten 10 treft je aan op:

https://www.harten10.nl

https://www.facebook.com/Harten10.nl/

https://www.instagram.com/harten_10/

https://twitter.com/harten_10

Geef een reactie