Politiek

Gemeentebelangen Hoogeveen kiest fractievoorzitter als nieuwe wethouder

Hoogeveen: In de ledenvergadering van Gemeentebelangen Hoogeveen e.o. werd afgelopen woensdagavond het advies van de benoemingsadviescommissie uitgebracht aan de leden van de partij. Na de vergadering werd door de vicevoorzitter Jan Stoefzand officieel bekend gemaakt dat Jacob van der Heide is gekozen als nieuwe wethouder voor de partij.

Jacob van der Heide volgt Jan Steenbergen op die medio juni zijn functie neerlegde. Jacob van der Heide beschikt over een zeer passend en sterk CV waaruit een degelijk ervaring blijkt op diverse gebieden en heeft aantoonbaar de juiste competenties en ervaring. Hij komt als huidig fractievoorzitter uit de eigen geleding en heeft mede daar door uitgebreide kennis op bestuurlijk vlak en van de thema’s die binnen de gemeente van Hoogeveen spelen.

De benoemingsadviescommissie en de leden hebben het volste vertrouwen in Jacob van der Heide als wethouder om hem dus voor te dragen aan de ledenvergadering, de fractie, de gemeenteraad en het College van Burgemeester en wethouder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen