Gratis goodiebag voor eerste klanten De bewuste Stap

Hoogeveen – In Hoogeveen aan de Brinkstraat 36 start  vanaf 2 september Inge Boer- van Dienst  haar eigen afslank praktijk. Daar gaat ze vol liefde en passie mensen begeleiden om weer een fit en energiek leven te krijgen.

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten Cambridge Weight Plan

Ieder mens is uniek. Dat houdt in dat een dieet maatwerk is, afhankelijk van iemands persoonlijke wensen en doelen. Daarvoor gebruikt Inge het stappenplan van Cambridge Weight Plan. Voor iedereen is een passende stap of je nu veel of weinig wilt afvallen. Het stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terug valt in oude gewoonten. Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet.

1 op 1 begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat afvallen onder begeleiding het meest succesvol is. Dan is het fijn te weten dat er voor iedereen iemand is die jouw steunt en motiveert. Iemand die niet oordeelt, maar heel goed begrijpt waarom je met overgewicht kampt en wat jouw eventuele struikelblokken (kunnen) zijn. Iemand die jou uiteindelijk gaat helpen op jouw weg van wens naar werkelijkheid.

Er is een ruim assortiment van maaltijdvervangers oa, shakes,, soepen, repen, ready to go drinkpakjes en kant en klare avondmaaltijden van diverse smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije producten.

Inge is er voor jouw om jou te helpen, advies te geven en te coachen, zodat jij weer balans kunt krijgen in het leven. Van verantwoorde keuzes naar bewust genieten.

Gratis goodiebag

Meld je nu alvast aan via 06-26964313 of per mail Debewustestap@hotmail.com! De eerste 20 klanten krijgen een mooie goodiebag! Meer informatie is te vinden op de  Facebookpagina van De Bewuste Stap

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord