Hollandscheveld klaar voor feestweek

Hollandscheveld – Op de site van Toekie.nl tellen de dagen, uren, minuten en seconden langzaam af naar de start van de feestweek in het dorp. Deze zal worden gehouden van 26 augustus tot en met 1 september.

De organisatie heeft er weer van alles aan gedaan om een programma in elkaar te zetten voor jong en oud. Van het vuurwerk op dinsdag tot  de jaarmarkt op zaterdag. Alle feest elementen komen dit jaar weer terug.

JetSet Live!

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. JETSET LIVE! brengt high energy en absolute top naar Hollandscheveld.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit hun passie en gedrevenheid blijven ze zich continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.

Het complete programma is ook HIER terug te vinden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord