Speelgoedbank Robin Hood zoekt per direct onderkomen

Hoogeveen – Speelgoedbank Robin Hood zoekt per direct een pand voor haar speelgoed. Nu het oude Roelof van Echten college is gesloopt, is het onderkomen van de speelgoedbank verloren gegaan. Helaas kan de speelgoedbank geen duur pand huren en is het met spoed op zoek naar een nieuw onderkomen. Indien dit niet gevonden word dreigt er sluiting van de speelgoedbank, iets wat voorkomen moet worden. 

Stichting Speelgoedbank “Robin Hood” zoekt per direct een pand met een ruimte tussen de 200 m2 (10×20 meter) en 300 m2 (10×30 meter). De gewenste hoogte van het plafond is ongeveer 2,5 meter. Voorkeur gaat uit naar een pand in of nabij het centrum dat goed bereikbaar is met parkeergelegenheid, i.v.m. gezinnen die donaties komen brengen.

Gezien de winterperiodes zou het wel fijn zijn als er verwarming aanwezig is, mede voor onze vrijwilligers. In het pand zullen de winkel, het magazijn en de sorteerruimte gevestigd worden. In de sorteerruimte zullen de vrijwilligers het ingebrachte speelgoed kunnen sorteren en eventueel repareren.

De Speelgoedbank is een liefdadigheidsinstelling die afhankelijk is van giften en acties. Hierdoor is de financiële ruimte beperkt en is de gewenste huurprijs maximaal tussen de €100,- en €200 per maand, inclusief gas,water en licht.

Voor meer inlichtingen of advies kunt u zich wenden tot voorzitter: Milena Slomp Telnr: 0639828370 Mail: bestuur@speelgoedbankhoogeveen.nl. Het bestuur hoopt op zeer korte termijn een nieuw onderkomen te vinden voor de speelgoedbank. Veel gezinnen zijn afhankelijk van de speelgoedbank.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord