Topacts Dames Draaien Door en The Dirty Daddies in feesttent Noordscheschut

Noordscheschut – In Noordscheschut zullen de dag na het optreden weinig mensen meer zijn die nog energie over hebben. Voor een spetterende afsluiting van de feestweek Noordscheschut 2019 zijn namelijk de Dames Draaien Door en  The Dirty Daddies uitgenodigd.

Dames Draaien Door

DamesDraaienDoor is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten vertegenwoordigt, waarbij het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden veelvuldig op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten. Recent zijn de DDD Acts uitgebreid met danseressen, akoestische acts en een Female VJ die zorgt voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.

The Dirty Daddies

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

Kaarten voor zaterdagavond Zaterdag 23 augustus zijn te koop via https://www.feestweeknoordscheschut.nl
Tevens kaartverkoop aan de tent.

 

 

Geef een reactie