Gezondheid

Gratis kindervoetenspreekuur podotherapeut en kinderoefentherapeut

Hoogeveen – Veel ouders zijn onzeker of het looppatroon van hun kind wel normaal is. Of vragen zich af of de stand van de voeten goed is en hoe de motoriek behoort te zijn.

Deborah Cabal (Kinderoefentherapeut) en Yvonne Kruize- Zuidersma (Podotherapeut) slaan de handen ineen om u en uw kind advies te geven. Ze werken nu al ruim twee jaar samen binnen Het Klooster in Hoogeveen en zien dat ze gezamenlijk klachten goed aan kunnen pakken. Beiden hebben al meer dan 20 jaar ervaring en willen hun expertise gezamenlijk inzetten.

Deborah en Yvonne zien veel kinderen waarbij klachten ontstaan in het bewegingsapparaat. Maar ook zijn er veel kinderen die afwijkend lopen waarbij geen klachten aanwezig zijn maar waarbij het ouders of anderen opvalt dat het kind anders staat of beweegt dan normaal. De vraag bij ouders is dan vaak; “moet ik hier wat mee?”. Hier kunnen zij u antwoord op geven.

Wilt u langskomen op het kindervoetenspreekuur? We beginnen vrijdag 6 september. Maak een afspraak, er wordt dan 10 minuten voor u gereserveerd. Kijk voor de data op onze website www.beweegwijs.nu en/of  www.podotherapiehoogeveen.nl .
U kunt zich aanmelden bij Deborah Cabal 06-36433561

Foto: ©Schonewillefotografie

Geef een reactie