Hollandscheveld en Noordscheschut eerste in derde ronde Prent Dorpentoernooi

Nieuwlande – Het weer zat de supporters deze ronde niet echt mee. Buien, af en toe aangevuld met wat onweer, zorgden voor natte en koude omstandigheden.De spelers lieten zich er niet door weerhouden. De strijd was er niet minder om.

Bij de wedstrijd Hollandscheveld – Pesse, was de ruststand ook de eindstand, 2-0. Voor het winnende team scoorden Mathijs Snippe en Robin Bijl.Tijdens de wedstrijd SCN – Noordscheschut was er enig oponthoud tijdens de eerste helft. Thomas Zwiggelaar en Dennis Boertien kwamen in een ongelukkige botsing met de hoofden tegen elkaar. De ambulance moest er aan te pas komen en Boertien werd met een hoofdwond afgevoerd.

Namens de commissie wensen we beide heren veel beterschap en een spoedig herstel.

Het geheel resulteerde in een pauze van zo’n twintig minuten. De eerste helft werd daarna met nog tien minuten uitgespeeld met een 0-2 ruststand.Na een korte pauze speelde men de tweede helft waar Noordscheschut liet zien de bovengeschikte te zijn. Het werd uiteindelijk 0-6.

Donderdag vervolgt het toernooi op het sportpark van sv HODO.