Pubquiz op de camping voor KIKA

Echten – Aankomende donderdag, 15 augustus, organiseert Michelle Kroezen in samenwerking met Vakantiepark de Westerbergen een pubquiz voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Michelle gaat 24 augustus 2019 een halve triatlon doen voor KiKa. Om zoveel mogelijk geld op te halen, organiseert zij verschillende acties. De pubquiz bij Vakantiepark de Westerbergen is hier één van.

De begint om 19:00u. De pubquiz is in de Lounge van Vakantiepark de Westerbergen in Echten. De pubquiz bestaat uit rondes met vragen, in allerlei categorieën. Aan het eind van de avond zal de winnaar met een mooie prijs naar huis gaan. Naast de hoofdprijs zijn er ook een aantal andere leuke prijzen te winnen

Deelnamekosten voor de pubquiz zijn €5 per deelnemer. Dit gehele bedrag gaat naar KiKa. Zowel jong als oud kunnen deelnemen aan de pubquiz. De pubquiz is toegankelijk voor gasten van het vakantiepark, maar ook voor alle andere belangstellenden. 

Er kan meegespeeld worden in teams, maar ook als individu. Hiermee is rekening gehouden met het samenstellen van de te winnen prijzen. Ook is er de mogelijkheid om ter plekke een team te vormen.

Tijdens de pubquiz zal er ook een loterij zijn, waarbij lootjes gekocht kunnen worden om kans te maken op mooie prijzen. De lootjes kosten €2 per stuk.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord