Amusement

Bavaria en VUE Movietruck komen naar Hoogeveen

Hoogeveen – De Bavaria en VUE Movietruck komen dit jaar naar Hoogeveen. Deze zomer rijdt Vue door het land met de Bavaria & Vue Movietruck. Een openlucht bioscoop die de leukste films laat zien! Inclusief popcorn en een heerlijk verfrissende Bavaria 0.0%  Heerlijk genieten op je strandstoel met een koptelefoon op en kijkend naar de mooiste films. 

Donderdag 12 september – Hoogeveen, Steenbergerpark (19:30)

De film die in Hoogeveen wordt vertoont is de film Green Book deze film komt uit 2018. Wilt u voor deze voorstelling kaartjes boeken moet u er wel op tijd bij zijn. Per voorstelling zijn er slechts 50 stoeltjes te reserveren.

Green Book (2018)
‘Green Book’ volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.

Koop hier uw tickets

Afbeeldingsresultaat voor vue movietruck

Algemene informatie van Vue. 


Ben jij er bij? Dan zijn er een aantal dingen goed om te weten! Check hier alle algemene informatie hier.

We gaan met een select gezelschap op een hele bijzondere manier film kijken. Namelijk buiten op de zijkant van een truck! We willen je vragen om goed rekening te houden met de volgende punten:

  • De inlooptijden hebben we op de site aangegeven, maar de film start pas zodra de zon onder is (ongeveer een half uur na inloop).
  • Het is avond en fris, zorg er dus voor dat je goed aangekleed bent.
  • Voor iedereen staat er een strandstoeltje klaar met een kussentje en een kleedje.
  • Op vertoon van je ticket ontvang je van ons tweemaal een Bavaria 0,0 en een grote popcorn.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.
  • Het is niet mogelijk om naar het toilet te gaan bij ons, maar omdat we in de binnenstad zijn, zijn er zat mogelijkheden in de omgeving.
  • We verwachten heerlijke zomeravonden, maar het blijft Nederland. Wij houden de weersverwachtingen nauw in de gaten. Mocht er wat nattigheid onze kant op komen, dan regelen wij poncho’s voor iedereen. Het is niet overdekt en paraplu’s zijn niet toegestaan i.v.m. het zicht. Mocht het echt noodweer worden, zullen wij genoodzaakt zijn om het event niet door te laten gaan. Uiteraard zal in dit uiterste geval iedereen zijn geld terugkrijgen.
  • Restitutie van tickets voor de Movietruck is niet mogelijk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: