Sport

Prent dorpentoernooi gestart met 16 goals

Noordscheschut – De eerste ronde van het Prent Dorpentoernooi zit er op. Vier teams kwamen vandaag in actie op het sportpark van Noordscheschut. De velden waren in prima conditie, iets waar sommige spelers morgen pas een goed oordeel over kunnen geven.

De buien van vandaag waren geen belemmering, bleek uit het grote aantal bezoekers. De supporters waren blijkbaar weer toe aan een partijtje voetbal.

Bij Noordscheschut tegen Pesse was het klasse verschil deze avond wel erg duidelijk. Pesse kon geen vuist maken en ging ten onder met 8-0.

Bij Hollandscheveld – SCN was het iets meer gelijkwaardig. Echter, was het met de rust nog 2-2, na de thee bleek team Nieuwlande toch de sterkste. Het won uiteindelijk met 3-5. Zo is het toernooi met veel goals goed van start gegaan.

Zaterdag vervolgt het zijn weg op het sportpark van sc Elim. Graag zien we u ook daar weer langs de lijn. De eerste wedstrijd begint om 14:00 uur, waarna de jeugdafdeling aan de beurt is voor de Prent Penaltybokaal. Om 16:00 uur de volgende wedstrijd.

Allemaal gratis toegankelijk, met dank aan onze sponsoren!

(foto: Marcel Uiterwijk)

Geef een reactie