Fotowedstrijd provincie Drenthe op Instagram

Regio -Provincie Drenthe is prachtig. In elk jaargetijde, zeker ook in de zomer. Hoe mooi Drenthe is, zien we ook regelmatig voorbijkomen op social media. Hiermee valt deze zomer een zomerse prijs (t.w.v. 50 euro) te winnen.

Wat je moet doen: maak een foto in Drenthe en plaats deze met locatieaanduiding op Instagram, Plaats hierbij de hashtag #zomerindrenthe en tag @provdrenthe in de post. Deelname aan de actie is gratis. De fotowedstrijd loopt tot en met zaterdag 31 augustus 2019.

De overige spelregels

 1. Alleen foto’s op persoonlijke profielen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Bedrijfsprofielen zijn uitgesloten van deelname.
 2. De foto moet in de provincie Drenthe zijn genomen en voorzien zijn van een locatieaanduiding. Dat mag in de vorm van een hashtag, beschrijvende tekst of een geotag.
 3. De looptijd van de actie is tot en met 31 augustus 2019.
 4. Via Instagram krijgt de winnaar een persoonlijk bericht en de winnende foto wordt gedeeld op het Instagramaccount van de provincie.
 5. De deelnemende foto’s worden als volgt beoordeeld:
  • Er wordt beoordeeld of de instagrampost voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden (in Drenthe genomen, gebruik van hashtags, tag, etc.).
  • De contentredactie van de provincie selecteert 3 foto’s en de winnaar wordt bepaald door een professionele fotografen met wie de provincie Drenthe samenwerkt.
 6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 7. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 8. Alle foto’s die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op het Instagramaccount van de provincie en de foto’s kunnen worden gebruikt in andere (social en online) media-uitingen van de provincie Drenthe.
 9. Medewerkers van de provincie Drenthe zijn uitgesloten van deelname.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van de fotowedstrijd worden verkregen, worden alleen gebruikt voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden.
 11. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 13. De provincie Drenthe kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd van de wedstrijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de wedstrijd wijzigen of aanpassen.
 14. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met de webredactie van de provincie via post@drenthe.nl of via en privébericht op Instagram. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
 15. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram.
 16. Deze fotowedstrijd is een initiatief van de provincie Drenthe.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord