Benefiet tuinconcertweekend in Pesse

Pesse – In het weekend van 31 augustus en 1 september staan Rockcoverband Scars met in het voorprogramma By Accident en Duo Sonic op de bühne. En nu niet in een grote megatent of op een poppodium, maar in de tuin van Villa Heidehof  in Pesse

Het benefietfestival Heidehof  is een initiatief van  een vijftal enthousiaste vrienden die met dit benefietconcert geld willen inzamelen voor World Servants.

 World servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo’n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

De vrienden gaan zelf vanaf 13 oktober drie weken naar Malawi naar het plaatsje Katawa. Ze willen proberen daar in deze paar weken een school op te bouwen inclusief sanitair. Het benodigde geld willen ze onder meer met dit concert bijeen brengen.

Het programma van het benefietconcert begint  Zaterdagavond 31 augustus vanaf 19.30 uur: Rockcoverband Scars met in het voorprogramma By Accident

Zondagmiddag 1 september vanaf 14.30 uur: Duo Sonic en er zijn kinderactiviteiten dus voor het hele gezin. Kinderen t/m 16 jaar hebben vrij entree! Villa Heidehof is te vinden aan de Hendrik Reindersweg 14. Kaarten en sponsoring kan via “Benefietfestival Heidehof”

Deel dit bericht!

Geef een antwoord