Deze week in première bij Vue Hoogeveen.

 

Premières:

Playmobil The Movie (Originele Versie)Playmobil  

Over de film:

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven.

Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal  volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

 

 

 

Bring the Soul: The Movie (Vue Music)Bring the Soul : The Movie 

Over de film:

Na de fenomenale World Tour ‘Love Yourself’ keert BTS triomfantelijk terug naar het witte doek in BRING THE SOUL: THE MOVIE.

De band, stralender dan de spotlichten op het podium, nodigt ons nu uit voor een kijkje achter de schermen.

Op de dag na het laatste concert van de Europese tour, op een dak in Parijs, vertellen de leden van BTS hun eigen verhalen, van hun ervaringen in nieuwe steden tot optredens voor duizenden van hun wereldwijde ARMY. Een glimp in de wereld van BTS buiten het podium, met intieme groepsgesprekken en spectaculaire opnames van de tour − dit is een bioscoopevenement dat je niet mag missen.

De reis van BTS wordt voortgezet!

 

 

 

Richard Says GoodbyeRichard Says Goodbye

 

Over de film:

 

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten.

 

 

 

 

 

Programma week 31

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord