Algemeen

Ingezonden bericht vangkooi katten blijft gemoederen bezig houden

Noordscheschut – Een ingezonden bericht in de rubriek van  Miniman in Dagblad van het Noorden van 25 juli jongstleden van een inwoner uit Noordscheschut maakt nog steeds veel emoties los. Vooral op verschillende facebookpagina’s van (dieren)groepen.

In een reactie over een stuk over overlast van poep in de tuin van katten schreef de man een ingezonden bief/reactie. Hierin vertelt de man uit Noordscheschut hoe hij met ongewenst kattenbezoek om gaat in zijn tuin.  Zo schrijft hij in de rubriek dat hij de diertjes  lokt  met een makreel die hij in een vangkooi legt . Als de beesten er in zitten overgiet hij ze met koud water. ‘’Als naschot gooi ik er nog een emmer koud water over heen’’ laat de man weten. Zo hoopt hij van de overlast af te zijn. Op de verschillenden (dieren) groepen lopen de emotionele reacties een aantal dagen na publicatie van voor en tegenstanders nog hoog op.

Miniman in Dagblad van het Noorden is een rubriek dat bedoeld is als een open podium, waarin lezers inzonden berichten kunnen sturen over wat hun bezig houdt. En waar andere lezers dan weer hún mening over mogen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen