Bezoek het Prent Dorpentoernooi. Leg het vast met de Selfie Booth!

De Selfie Booth is een vrij nieuwe rage. Het is een soort fotohokje, maar dan als fotozuil of als losse achterwand. Voor deze achterwand kunnen bezoekers van het toernooi zichzelf, of in een groep, op de foto zetten. U maakt zelf de meest originele foto`s welke later terug te vinden zijn binnen de sociale media van het Prent Dorpentoernooi. Van daaruit zijn deze plaatjes gratis te downloaden en vrij te gebruiken.

Met het nemen van een of meerdere foto`s met behulp van  de Selfie Booth, geeft u aan dat de gemaakte foto`s gepubliceerd mogen worden op de sociale media van het Prent Dorpentoernooi.

Maak een leuke foto met je beste vriend(in), je privé-chauffeur of je vaste voetbalmaatje. Ga als groep op de foto en geef aandacht aan je team door middel van je kleding of bijvoorbeeld een clubsjaal.

De foto`s worden digitaal opgeslagen en zullen, na beoordeling, worden gepubliceerd. Vind jezelf weer op onze website, de Facebook pagina en op onze enige echte Instagram account.

Deel deze foto`s binnen uw eigen media en breng op deze manier het Prent Dorpentoernooi nóg meer onder de aandacht. De Selfie Booth staat twee dagen op u te wachten en wel op de sportparken van sc Elim (10 augustus) en vv Hollandscheveld (17 augustus). De mogelijkheden van de selfiebooth van Schonewillefotografie zijn legio. Van alleen digitaal op slaan, gelijk printen, chromakey doek, foto via e-mail of gelijk online, je (bedrijfs) logo gelijk op de foto, tot een geheel eigen lay out. Kijk voor meer mogelijkheden op: Schonewillefotografie

Welkom op het gratis Prent Dorpentoernooi.

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord