Amusement

Voorbereidingen GigaGfestival op stoom

Pesse: De voorbereidingen van het GigaGfestival liggen op koers. Het festival wordt gehouden op donderdag 24 mei in de giga grote feesttent aan de H. Reinderseweg 5 te Pesse. Viking Entertaiment heeft voor een prachtige line-up gezorgd. Vanaf 18.30 uur speelt de Boerenkapel De Knollenplukkers uit Ruinen al een vrolijke noot bij de ingang van de tent om de stemming erin te brengen

De Altiband uit Meppel zal de aftrap doen, Rene Karst zal enkele nummers samen met de Altiband spelen. Ook komt Rene’s maatje Stef Ekkel optreden. De Alpenzusjes en De Dikdakkers zullen de tent verder op de kop zetten. De afsluiting van de avond zal JANNES verzorgen. Willie Oosterhuis zal de presentatie voor zijn rekening nemen. Het feest zal om 19.30 uur beginnen. Om 22.30 uur is het feest afgelopen.

De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoel-vak vooraan bij het podium en aan alle andere voorzieningen die nodig zijn, is aandacht besteed. Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid voor (taxi) busjes en personenauto’s.

De voorverkoop loopt inmiddels volop, via de site www.gigagfestival.nl Er is dit jaar alleen voorverkoop via internet. Kaarten kosten slechts € 10.- , ook aan de kassa zullen nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. Op de site is verder alle informatie te vinden over dit bijzondere festival dat voor de 11e keer wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking.

Ruim 50 vrijwilligers zullen deze avond in touw zijn om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Van parkeerhulpen tot begeleiding bij het in- en uitstappen en de mensen naar hun plaats brengen. Tijdens deze avond zijn deze groep vrijwilligers beschikbaar hulp en ondersteuning om een onvergetelijk feest te maken.

De organisatie wordt gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die op vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit festival te organiseren.

Via de site www.gigagfestival.nl en via www.facebook.com/gigagfestival is alle informatie te vinden.

Geef een reactie