Korfbal: Versterking voor Thrianta

Hoogeveen: Voor aankomend seizoen heeft de selectie van Thrianta zich opnieuw versterkt. Kimberely van der Hoop maakt de overstap naar de geel blauwen. De 19-jarige komt over van Asvd uit Dronten. 

Door een verhuizing naar Hoogeveen was van der Hoop op zoek naar een nieuwe korfbal uitdaging. Via haar vriend die eerder bij Thrianta heeft gespeeld werd het contact snel gelegd met trainer Bout. Na een goed gesprek en enkele trainingen was de keuze voor de uit Dronten afkomstige speelster snel gemaakt.

Van der Hoop heeft de hele jeugd opleiding van de club uit Dronten doorlopen. Met haar jeugd teams heeft ze verschillende Nederlands kampioenschappen gespeeld. Ze speelde dit seizoen haar wedstrijden in het tweede van Asvd. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze haar debuut ook al gemaakt in het eerste van de groenen uit Dronten.

Voor aankomend seizoen verwacht van de Hoop een leuke nieuwe uitdaging in een nieuwe woonomgeving. Verder vertelt ze over haar overgang: Vanaf het eerste moment dat ik bij Thrianta kwam voelde ik mij gelijk heel erg welkom en vond ik het erg gezellig. Daarom verwacht ik een erg gezellig jaar, met deze relatief jonge groep, waar nog veel te halen valt. Verder verwacht ik dat ik mijzelf nog verder ga ontwikkelen.

Na Stam en Scholing is van der Hoop de derde aanwinst voor de Hoogeveensche korfballers. Thrianta laat weten blij te zijn met de versterking van van der Hoop en hoopt dat ze zich snel thuis gaat voelen in de groep en zo samen tot mooie sportieve prestaties kan komen.
Foto’s: Thrianta
Deel dit bericht!

Geef een antwoord