Amusement

HEFTIG + Perfect Strangers bij Café De Lijst

Hoogeveen – Komende zaterdag is err livemuziek bij café de Lijst op het terras. Deze keer zijn er 2 bands namelijk HEFTIG en Perfect Strangers.

HEFTIG

De band HEFTIG timmert de laatste tijd aardig aan de weg.
Zo speelden ze onlangs bij Mooi Wark in het voorprogramma en hebben zo recent hun eigen album opgenomen.
Bij de Lijst speelden ze in het voorprogramma van For Evigt En ze zijn sponser voor het opnemen van hun 1ste album.
Deze middag spelen ze nidt hun welbekende stevige werk maar een semi akoestische set.

Perfect Strangers’

Zet vier doorgewinterde muzikanten bij elkaar in een oefenruimte met de opdracht om binnen een paar uur een programma in elkaar draaien met een hoog meezing gehalte. Henri Stuifzand van café de Lijst vroeg of Rob Niemarkt (oa organisator/gitarist van jamsessie de Lijst en gitarist bij de band Balance) een bandje kon samenstellen voor een terras optreden. Perfect Strangers is het antwoord en heet je tijdens hun eerste optreden bij café de lijst van harte welkom bij dit feest der herkenning. Veel muziek uit de jaren ‘80 zal de revue passeren met de nodige guilty pleasures. Stilzitten is niet mogelijk! En let op; deze heren hebben slechts één keer samen gereperteerd! Perfect Strangers bestaat uit de volgende perfecte vreemdelingen:

Rob Niemarkt – zang & gitaar
Bart-Jan Schinkel – zang & bas
Kees Tanger – zang & drums
Theo vd Pol – zang & toetsen

De muziek begint om 16 uur en er is een springkussen aanwezig voor de kinderen en een eetgelegenheid voor de lekkere trek.

Geef een reactie