(dorps)feesten? Plaats je evenement op Regionieuws Hoogeveen voor een groot bereik

Hoogeveen – Als organisatie van je (dorps)feest of evenement ben je al tijden bezig om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Maar nu wil je ook een groot publiek bereiken, want het zou zonde zijn je publiek niets weet van je evenement!

En daar is het veelvuldig gelezen en geraadpleegde Regionieuws Hoogeveen voor. We werken niet met abonnementen of betaalde artikelen en daarom is het Regionieuws Hoogeveen de plaats voor jou aankondiging van dorpsfeesten en evenementen. Het enigste wat we daar voor vragen is een redactioneel stuk met eventueel een foto te sturen naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl .

Met het online gaan van Regionieuws Hoogeveen vorig jaar is ook de interactieve evenementenkalender voor de gemeente Hoogeveen online gegaan.
De Interactieve agenda is een mooie gratis promotie voor jou evenement, (dorps)feest, sportwedstrijd. In deze agenda staan de aankomende evenementen uit de gehele regio Hoogeveen met alle relevante informatie.

In een paar klikken heeft u het evenement aangemeld. Eventueel vragen we u nog om een foto of extra informatie. Waarna het wordt opgenomen in de evenementenkalender. Naast de aanmelding in de agenda kunnen we het artikel ook doorplaatsen op de voorpagina. Samen heeft het een groot bereik voor je evenement of activiteit. Al met al een mooie manier voor u om uw evenement te promoten, voor ons om een leuk artikel te plaatsen en voor de bezoekers van de website om evenementen te volgen.

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen blijven natuurlijk ook van harte welkom. Deze kan u heel makkelijk doorgeven middels de contactpagina of via mail redactie@regionieuwshoogeveen.nl

Deel dit bericht!

3 gedachten over “(dorps)feesten? Plaats je evenement op Regionieuws Hoogeveen voor een groot bereik

 • 16 juli 2019 om 11:42
  Permalink

  Het zou inderdaad mooi zijn dat we van te voren weten dat er wat leuks te doen is. En niet achteraf zien hoe leuk het was!

  • 16 juli 2019 om 13:06
   Permalink

   En daarom brengen we het nog een keer onder de aandacht. Regionieuws Hoogeveen is voor iedereen (gratis) te lezen. En heeft daarom het grootste bereik in de gemeente Hoogeveen.

   • 16 juli 2019 om 15:21
    Permalink

    mee eens!

Geef een antwoord