Geen huisartsenpost meer in nachtelijke uren Hoogeveen vanaf 2020

Hoogeveen – Met de sluiting van de spoedeisende hulp in Hoogeveen en Stadskanaal verdwijnt ook de Huisartsenpost in de nachtelijke uren. Deze maatregel telt zowel doordeweeks en weekenden in Bethesda

Doordeweeks van 17.00-23.00 uur en in het weekend van 8.00-23.00 uur is de huisartsenpost in Hoogeveen wel bemand en open voor patiënten. Deze kunnen dan nog terecht voor basisspoedzorg, maar niet voor hulp bij levensbedreigende situaties.  Huisartsen blijven overigens 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Er zal in de nachtelijke uren weer een huisarts visites gaan rijden.

Patiënten kunnen net als nu voor spoedeisende vragen, bellen met het spoednummer van hun huisarts (in Drenthe: 0900 – 112 0 112)  Bij levensbedreigende situaties met het alarmnummer 112.

 

 

Deel dit bericht!

3 gedachten over “Geen huisartsenpost meer in nachtelijke uren Hoogeveen vanaf 2020

 • 11 juli 2019 om 16:27
  Permalink

  In plaats van vooruit gang is er in Hoogeveen achteruit gang, Hoogeveen is goed bezig om steeds meer mensen richting de randstad te krijgen

 • 12 juli 2019 om 11:53
  Permalink

  Mensen die uit de randstad naar Drenthe willen verhuizen zullen echt niet meer voor Hoogeveen kiezen zo! Hoogeveen loopt leeg!
  Belachelijk dit, Je zou denken omdat er geen eerste hulp meer is in het ziekenhuis je juist de huisartsenpost open zou houden! We gaan in zoveel dingen weer achteruit terug in de tijd.

 • 13 juli 2019 om 10:50
  Permalink

  Laat die mensen maar lekker in de Randstad blijven, dat is in mijn ogen geen Nederland meer.
  De voertaal in Amsterdam bijvoorbeeld is inmiddels Engels geworden.
  In de Randstad denken ze te kunnen bepalen hoe wij hier moeten leven etc. Nee dank je wel, Drenthe moet geen Randstad worden!
  Wat ben ik blij, en mijn moeder trouwens ook als geboren Amsterdamse, dat mijn ouders voor Drenthe hebben gekozen om hun kinderen te laten opgroeien!

Geef een reactie