Eerste High Five Kids Mudrun geslaagd modderfeest

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag organiseerde Lionsclub Hoogeveen D’Rante in het Steenbergerpark de High Five Kids Mudrun in samenwerking met gemeente Hoogeveen en Scouting Hoogeveen. Er lag een parcours met obstakels klaar waar de kinderen overheen, onderdoor en overheen gingen.

Het idee voor een mudrun voor kinderen ontstond binnen de Lionsgroep vanuit de wens om iets voor kinderen te organiseren. De ambitie van Hoogeveen om de meest kindvriendelijke gemeente van Nederland te worden is iets waar de Lions graag aan meewerken.

Modderbad
Wethouder Gert Vos gaf het eerste startschot met een toeter nadat hij alle kinderen uit de eerste groep een high five had gegeven. Om het kwartier ging vervolgens een groep leeftijdsgenoten van start om het parcours af te leggen. De mudrunners gingen via ‘de bult’ naar de spartelvijver, waar ze doorheen moesten .Daarna volgden de obstakels van de scouting en het wederom beklimmen van de bult om daarna van de superbuikschuifbaan naar beneden te glijden en een duik te nemen in het modderbad. Daarna konden de kinderen zich schoon laten spuiten door de brandweer of het parcours nog een paar keer afleggen.

Medaille
De deelnemers kregen allemaal een medaille, een tussendoortje, flesjes water en een mooie bidon. De T-shirts met hun naam erop kregen ze cadeau. Kinderen, ouders en toeschouwers hebben zich uitstekend vermaakt. De organisatie heeft van veel deelnemers en ouders gehoord dat het voor herhaling vatbaar is.

Sponsors
De Lionsclub is blij met de sponsoring in geld en in natura. Hierdoor was het mogelijk om de kinderen voor een klein bedrag mee te laten doen. De sponsors waren: Fievelekwint Floreren, Terwolde Renault, Toerkoop van der Goes, Rabobank, Hema Hoogeveen, Albert Hein Offerein, Wierda Bestratingen, Welkoop Hoogeveen, Kindergordijnen.nl en Blauwe Bes Drenthe.

Deze modderdag werd georganiseerd door Lionsclub Hoogeveen d’Rante in samenwerking met Scouting Hoogeveen en de gemeente Hoogeveen. Voor meer foto’s van fpcreation.nl  ga naar High Five Kids Mudrun

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord