Inschrijving Pesserrun en hardloopclinic geopend

Pesse – Ook in 2019 gaat de Antilopen opnieuw een hardloopclinic aanbieden in Pesse. De Pesserrun wordt gehouden op vrijdagavond 13 september 2019 . Dat lijkt misschien nog ver weg, maar het is goed om nu te beginnen met trainen. Wat is er fijner dan heerlijk in de buitenlucht te sporten, gezellig met andere enthousiaste lopers.

Voor wie
Ben je een beginnende hardloper en wil je technisch goed leren lopen? Of ben je al een gevorderde loper maar wil je meer uit je trainingen halen en je techniek aanscherpen? Heb je als doel om 5 km achter elkaar te lopen of wil je een mooie tijd op de Pesserrun neerzetten? Voor iedereen hebben we een gepaste training. De clinic is laagdrempelig en opgezet voor de echte beginnende loper, maar ook voor de ervaren loper die graag samen met andere hardlopers wil trainen en begeleiding of advies wil.

Kosten
De clinic bestaat uit 10 lessen van 1 uur en de kosten zijn € 45,- . Leden van gymnastiek vereniging De Antilopen betalen voor deze cursus de helft .

Data en tijden
We starten na de meivakantie met de clinic, deze keer op de woensdagavond!
De data zijn 15 en 22 mei, 5, 12, 19 en 26 juni, 3, en 10 juli en na de zomervakantie 28 augustus en 4 september.
Bij voldoende deelnemers zijn er twee groepen
19.00-20.00 uur beginnersgroep
20.00-21.00 uur gevorderdengroep

Locatie
Wij vertrekken in principe vanaf de Wenning , Veldbrake 5 in Pesse. Maar we gaan ook op locatie trainen bijvoorbeeld in het bos of een heuveltraining. Dit wordt bij de start van de clinic bekend gemaakt.

Runnersworld Hoogeveen
Runnersworld Hoogeveen is sponsor van de Pesserrun. Deelnemers aan de clinic
krijgen korting op kleding, schoenen en accessoires bij Runnersworld Hoogeveen

inschrijven Pesserrun

Inschrijven kan hier: Individueel   of Bedrijvenloop

Geef een reactie