Sport

VV Hoogeveen zoekt jeugdtrainers

Hoogeveen – vv Hoogeveen heeft ook komend seizoen weer veel jeugdteams die door de week trainen en op zaterdag hun wedstrijden voetballen. Om dat zo te houden, hebben we enthousiaste trainers nodig. We zoeken trainers (ouders) die de trainingen willen verzorgen voor teams in de boven-en onderbouw.

Als trainer zorg je voor de trainingen door de week en voor eventueel de coaching op de wedstrijddagen.
Via de vereniging is er voldoende oefenstof beschikbaar en wij kunnen zorgen voor de nodige ondersteuning.

Meld je aan
Ben jij de voetbal-ouder die wij zoeken? Heb jij nog wat vrije tijd over om een team te trainen? Wil jij het trainersvak in en een goede trainer worden? Meld je dan snel aan!!

Stage voor je schoolopleiding bij vv Hoogeveen: vanaf het moment dat je stage gaat lopen, zijn wij in de gelegenheid je een stage en leerrijke omgeving aan te bieden. Je stage wordt georganiseerd in nauwe samenspraak tussen school en het werkveld. Waar mogelijk nemen we uiteraard de voorkeuren van jou als student mee. Stageplekken zijn altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en bereidwilligheid. Meld je dan snel aan!!

Jij wil toch ook dat je zoon of dochter het komende seizoen kan trainen en voetballen!!

Wil je informatie of gewoon een gesprek aangaan, dat kan natuurlijk ook.

Je kunt bellen voor meer informatie met Marco de Grip (06 – 51 06 15 23) of een mail sturen naar marcodegrip@vvhoogeveen.nl.

Geef een reactie