Nadicare zoekt per direct personeel hulpverlening

Hoogeveen – NadiCare zoekt per direct medewerkers voor: Hulpverlener/activiteitenbegeleider. Nadicare bied professionele dagbesteding en begeleiding individueel naar uw eigen behoeftes, persoonlijk en dichtbij. NadiCare biedt zorg voor verschillende Arabische doelgroepen. Wij zijn een thuiszorg die hulp bied aan jonge en oudere mensen. 

De missie van NadiCare is goede zorg leveren die perfect bij onze cliënten past. De cliënt staat bij ons altijd op nummer 1! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van cliënten die het gevoel hebben zich moeilijk aan te kunnen passen in de Nederlandse Multiculturele Samenleving. Uiteraard bieden wij ook professionele zorg aan hen die volledig ingeburgerd zijn in Nederland. De zelfredzaamheid van de cliënt wordt vooral gestimuleerd door met hen activiteiten te doen, waarbij zij Nederlandse begrippen, cultuur en taal leren kennen.

Vacature

Parttime, uren in overleg

Je taken bestaan uit het begeleiden van mensen uit onze doelgroep. Individuele begeleiding bieden, zoals het brengen van de cliënten naar de huis/tandarts en alle overige afspraken. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het maken van zorg- en begeleidingsplannen en het ondersteunen van niveau 2 medewerkers en vrijwilligers bij het uitvoeren hiervan.

Functie eisen:

– Je hebt een diploma passend in de zorg sector zoals een verzorgende niveau 3 IG;

SPW 4, CMV, MWD enz. en je kunt een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen.

– Je hebt enige jaren relevante werkervaring.

– Je bent in het bezit van een rijbewijs.

– Je bent deskundig, werkt met passie en je toont respect en aandacht voor de cliënt.

– Je spreekt het liefst beide talen zowel Nederlands als Arabisch, maar dat is geen harde eis!

Heb jij de kwaliteiten om succesvol te zijn bij NadiCare? Begin dan gelijk met solliciteren!

NadiCare

T.a.v. Nadine Boorachi

Adres: Zuiderkruis 93, 7904 HT Hoogeveen

Telefoon: 06-42720279

Website: www.nadicare.net

Geef een reactie