Twee oud jeugd spelers keren terug bij Thrianta

Hoogeveen – Voor aankomend seizoen heeft de selectie van Thrianta zich versterkt met Dion Scholing en Maarten Stam. Beide heren hebben al een verleden bij de geel blauwen en keren dus terug op het “oude nest”

De twintig jarige Dion Scholing komt over van Zkc’19 uit Zuidwolde. Hier heeft hij enkele jaren in het eerste gespeeld. Helaas door blessureleed raakte hij dit seizoen zijn plekje kwijt. De nu nog revaliderende Scholing speelde tot aan de B’s bij Thrianta. Waarnaar hij de overstap maakte naar de buren van zkc om zich zelf te ontwikkelen. Scholing geeft aan een goede voorbereiding te willen draaien om zijn blessure te boven te komen en hoopt met Thrianta naar de top van de tweede klasse te kunnen kijken.

Maarten Stam komt over van dos’46 uit nijeveen. Hier speelt hij op dit moment nog in het 3e. Ook voor de etwintig jarige stam is Thrianta geen onbekende club. Want tot de A’s speelde stam ook al in het geel blauw. Hierna stapte hij over naar de A’s van dos’46 om te kijken hoever hij kon komen. Omdat hij nog veel vrienden bij Thrianta heeft was hij nog regelmatig toeschouwer bij de hoogeveeners. Stam verwacht een jong leuk team waarmee hij ver kan komen volgend seizoen en natuurlijk de aankomende jaren.

Thrianta is blij met deze versterkingen in de selectie om zo de groep zo sterk mogelijk te houden. Want dankzij de handhaving op het veld in de tweede klasse en het kampioenschap in de zaal in de derde klasse.
Kan Thrianta nu gaan bouwen aan een selectie die stabiel in de tweede klasse kan blijven.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord