Aftrap ‘t Oekie tegen kanker

Hollandscheveld – Na 15 jaar gestreden te hebben tegen kanker is Wout Smit uit Hollandscheveld eindelijk genezen verklaard van deze vreselijke ziekte.

Wout is alle artsen en verpleging van Bethesda Hoogeveen en uiteindelijk de laatste jaren van het Radboud UMC uit Nijmegen zeer dankbaar dat hun hebben meegevochten om deze ziekte bij Wout te overwinnen.  Op een 45+ voetbalavond te Pesse, terwijl hij nog midden in de behandelperiode zat besloot hij samen met drie teamgenoten dat het tijd werd iets terug te doen voor de instanties die zich inzetten tegen de ziekte kanker, waaronder het KWF . De plannen werden gesmeed om mee te gaan doen aan Alpe d’ HuZes in 2020 als de genezing door zou zetten bij Wout. De laatste operatie in september 2018 was zwaar, maar de uitslagen waren rooskleurig.

Om aan Alpe d’ HuZes mee te doen is een prestatie op zich, maar natuurlijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Daarvoor is ‘t Oekie tegen kanker in het leven geroepen. De komende maanden, in aanloop naar Alpe d’ HuZes in 2020,  zullen er een tal van activiteiten worden ontplooid om deze doelstelling te verwezenlijken. Het team is inmiddels uitgebreid naar 16 deelnemers. Bij de officiële aftrap vrijdagavond waren een aantal van deze deelnemers aanwezig. Deze werden getrakteerd op een  slagroomtaart door de Soete Suickerbol.

Inmiddels is het team aan het brainstormen welke activiteiten er ontplooid gaan worden. Maar wil u hier niet op wachten dan kan u alvast een bijdrage storten op NL94RBRB0709994788 tnv W. Smit en/of L. Lip ovv ‘T Oekie tegen kanker’. We zijn te volgen via alle populaire social media kanalen. Doet u mee? Alvast bedankt namens Wout, het team en de kankerbestrijding

Deel dit bericht!

Geef een antwoord