HZVV doet niet mee aan Protos Weering Zaalvoetbal

Hoogeveen – HZVV doet komende editie niet mee aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Zo laat HZVV, de kampioen van de 1ste klasse E van het zaterdagvoetbal weten.

Onderstaande is op de site van HZVV gepubliceerd.

”Stabiele Hoofdklasser, Dit is een bekende uitdrukking binnen onze vereniging. Elke keer als we promoveren is dit weer het doel, zo ook het komende seizoen. Spelers en staf hebben zich dan ook voorgenomen om er alles aan te doen om deze keer het hoofdklasser-schap langer te laten duren dan 1 seizoen. Dat is ook de reden dat het team en de technische staf het bestuur verzocht hebben zich vol te mogen focussen op het hoofdklasser-schap en niet aan het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi mee te hoeven doen. Dit met het oog op o.a. mogelijke blessures en een gebrekkige voorbereiding op de 2de seizoenshelft.

Dit verzoek, ondersteund door een positief advies van de technische commissie en een gedegen overleg hierover, heeft het bestuur doen besluiten HZVV niet in te schrijven voor de komende editie van het PWZ. Wel zal aangegeven worden aan de toernooiorganisatie dat wij per seizoen, in samenspraak met genoemde direct betrokkenen, bekijken of inschrijving weer gewenst is. Uiteraard realiseren we ons dat we hiermee een traditie doorbreken, maar de ambitie een stabiele hoofdklasser te willen worden, dient ons inziens zwaarder te wegen dan deelname aan genoemd toernooi.”

Geef een reactie