Sport

Korfbal: Kampioenen bij HHV

Hollandscheveld: Het afgelopen weekend werden een 3-tal teams bij de Korfbalvereniging HHV uit Hollandscheveld kampioen. De teams van F1, E1 en C1 mochten een feestje vieren…

Afgelopen zaterdag speelde HHV F1 thuis tegen Juventa F2 uit Hardenberg. Ondanks de spannende wedstrijd wisten de leidsters Carina en Mandy genoeg punten binnen te halen voor een kampioenschap. Met een eindstand van 8-8 hadden HHV F1 dan ook genoeg punten om zich kampioen te mogen noemen. Op de foto van links naar recht Bo, Lieke, Mandy, Karlijn, Judith, Rik, Eslin, Sophie en Carina.

Afgelopen zaterdag speelde HHV E1 tegen Koru E2 in Uffelte. Ondanks de voorsprong die HHV al had moest er zaterdag nog wel worden gewonnen. Dit lukte dankzij doelpunten van Rochelle, Yze, Lieke S, Lieke T en Bart. Met een eindstand van 4 tegen 9 mocht HHV E1 zich kampioen noemen. In Hollandscheveld is dit nog uitgebreid gevierd met patat voor allen en een rondrit op de kar door het dorp. Op de foto van links naar rechts Maaike, Bart, Lieke S, Yze, Rochelle, Lianda (assistent trainer). Onderste rij Lieke T, Manon, Zoë en Lydia.

De meiden van HHV C1 werden thuis kampioen in de wedstrijd tegen Thrianta C1. Het team, onder begeleiding van Marleen en Bianca, wonnen ruim met 12-4 waardoor zij zich terecht kampioen mochten noemen. Op de foto v. l.n.r. Janinque, Kim, Tessa, Yasmin, Danae, Lisanne,en Marleen. Onder v.l.n.r. Bianca, Charell, Lianda Britt, en Chantal.

Geef een reactie