Auto’s beschadigd, getuigen gezocht

Hoogeveen: Afgelopen weekend zijn een 2-tal personen auto’s in Hoogeveen beschadigd waarbij vooralsnog de veroorzaker/dader onbekend zijn gebleven. De schade is niet gering…. Zo is te zien op Facebook.

Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. U kunt ook reageren via Facebookpagina’s van de betrokkenen.

van Leeuwenhoekstraat

“Is er in vredesnaam iemand die iets gezien of gehoord heeft. Aan de van Leeuwenhoekstraat in Hoogeveen. Gisteravond 15 juni om 23.30 was mijn auto nog intact. Welk blauw voertuig is tegen mijn auto aangekomen. En welk blauw voertuig rijd rond met mijn mooie witte lak. Een briefje was wel zo netjes geweest.. wat is er gebeurt met fatsoensnormen. Please help me…”Reageren kan via Facebook!

Roerdomplaan

“Wie heeft iets gemerkt of gezien? Zaterdag 15 juni tussen 18.30 uur en 22.00 uur op de parkeerplaats kruising Roerdomplaan en Meerkoetlaan. Iemand heeft op dat moment tegen mijn auto aangezeten, gevolg een lange grijs- witte kras aan de passagierskant. Weet jij welke auto hier heeft gestaan op dit tijdstip en nu een paars-blauwe kleur op zijn auto heeft? Heel graag een berichtje via Facebook.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord