Algemeen

weerbaarheidstraining voor volwassenen

Hoogeveen – Sta je niet sterk in je schoenen, ben je onzeker in nieuwe situaties, word je gepest, durf jij je grens niet aan te geven of voel jij je bedreigd? ‘Kom voor jezelf op!’, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn training helpt je hierbij. De weerbaarheidstraining is gebaseerd op de Rots & Water methodiek.

Doel van de weerbaarheidstraining
De weerbaarheidstraining heeft als doel het vergroten van zelfvertrouwen, omgaan met conflictsituaties en versterken van sociale en communicatieve vaardigheden. Rots staat voor het bewustzijn van je eigen kracht en mogelijkheden om je onafhankelijk op te stellen en eigen beslissingen te nemen. Water staat voor de flexibiliteit en openheid, samenwerken en leven met anderen met behoud van je eigen kracht.

De training
De training is ontwikkeld om volwassenen vaardigheden aan te leren die de weerbaarheid vergroten. Het gaat hierbij om weerbaarheid in zowel sociale als werk gerelateerde situaties in het dagelijks leven. De praktische training wordt afgestemd op de leerdoelen en leervragen van de individuele deelnemer. De training wordt gegeven bij Sidokwan in Hoogeveen.

Nieuwsgierig
Wil je meer informatie, vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Geef een reactie