Beweegdiploma voor C.G.V Olympia

Hoogeveen – Zaterdag 15 juni was het weer tijd voor het beweegdiploma bij Olympia! Deze keer waren de kleuters aan de beurt die dit jaar 6 worden en al langer dan een half jaar op gym zitten!

Om 9:45 uur was de zaal in de Magneet versierd en ingericht, en de kinderen stonden klaar om te beginnen. Deze keer was de opzet veranderd, omdat het beweegdiploma een upgrade heeft gehad. We blijven meegaan met de ontwikkelingen van deze tijd, en daarom zijn er een aantal uitgangspunten waar de kinderen aan moeten voldoen aangepast. Dit betekent dat de oefenstof in de les ook weer aangepast is, zodat de kinderen goed voorbereid zijn. Daarom verliep het ook vlekkeloos(mede dankzij de inzet van 2 assistenten), iedereen heeft het beweegdiploma 2 gehaald. Er waren ook nog een paar 4 jarigen die de vorige keer niet konden, zij hebben nu beweegdiploma 1 gehaald. Een flink aantal kinderen zit al langer op gym, en heeft 2 jaar geleden ook beweegdiploma 1 gehaald, helemaal top.

Het beweegdiploma is de basis voor alle sporten, de kinderen hebben dus nu een prima basis om een sport keuze te maken. Met diploma en na het eten van een watermeloen ijsje en aardbeien, ging iedereen vrolijk naar huis! 6 Juli zijn de peuters, die ongeveer 4 zijn, weer aan de beurt, zij gaan dan beweegdiploma 1 halen.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord