Dames 3 Vv Hollandscheveld kampioen

Hollandscheveld -Vrijdagavond speelden dames 3 van Vv Hollandscheveld in Tiendeveen haar laatste speelavond. Zij moesten vier wedstrijden spelen, waaronder tegen HZVV en Hodo. Beide teams hadden ook nog een kans op kampioen te worden.

De eerste wedstrijd speelde Hollandscheveld tegen Tiendeveen. Door een doelpunt van Bianca Schonewille en Kristel Kikkert won Hollandscheveld deze wedstrijd met twee tegen nul. De volgende wedstrijd was tegen Hodo. De derby tussen clubs uit Hollandscheveld leidt altijd tot wat extra strijd, maar al snel bracht Kristel Kikkert Hollandscheveld op een voorsprong. Van beide kanten werd er geknokt, maar het lukte Hodo niet om de stand weer gelijk te zetten, onder andere door een aantal mooie reddingen van keepster Frederika Pater.
De volgende wedstrijd speelde Hollandscheveld tegen HZVV. De uitslag van deze wedstrijd zou moeten bepalen wie kampioen zou worden. Het lukte beide teams echter niet om te scoren en ondanks de druk was het geen spannende wedstrijd. Als Hollandscheveld de laatste wedstrijd tegen Nieuw Balinge zou winnen, dan zouden zij voorjaarskampioen worden. Door een doelpunt van Helga Winkel en Kristel Kikkert is dit gelukt en eindigde de wedstrijd met een stand van twee tegen nul en mag dames 3 van Vv Hollandscheveld zichzelf kampioen noemen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord