Amusement

Leerlingen Scala presenteren hun eindvoorstelling in theater De Tamboer

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten heeft al jaren lang een enthousiaste en zeer actieve musicalafdeling. Vandaag lieten de leerlingen hun eindvoorstellingen zien, vele ouders en andere belangstellenden kwamen naar de vier afsluitende shows kijken. 

Vier nieuwe musicalproductie’s zagen het levenslicht. Om 16.30 uur begon Klasse een voorstelling over alles wat er gebeurd in en rond een klas. Zo word je verliefd, maak je ruzie en sluit je vriendschappen. Maar wat je ook doet je staat er nooit alleen voor. Hierna volgde Musical Museum twee bewakers van een museum stuiten op mysterieuze taferelen. Bewegende beelden en spannende avonturen volgen elkaar op. ‘S avonds om 19:30 begon Het Clusius College, op een middelbare school daar gebeurd van alles. Je beleeft hier veel spannende avonturen.  Als afsluiter was er de voorstelling Fashion & Design, in deze voorstelling volgde het hele publiek een spannende sfeer op de redactie van een bekend modeblad. Een boze eigenaresse bracht veel spanning tussen diverse redactrices.

De zestig musical leerlingen van 7 tot en met 18 jaar maakten hun productie’s onder leiding van musicaldocenten/regisseurs Gerrit Jan Rutgers en Yoanique Hillen en theaterdocent Ruth Bouwmeester.

 

 

 

 

Geef een reactie