Algemeen

Pokerrun 2019 gaat morgen voor Stichting Actief Samenleven

Hoogeveen – De 8ste Pokerrun van MC Motorhead uit Hoogeveen, die morgen 15 juni 2019 wordt verreden, gaat zich sterk maken voor Stichting Actief Samenleven uit Pesse. Deze stichting steunt met name kinderen in een (financieel) kwetsbare situatie en ouderen in een kwetsbare en/of eenzame situatie, van 70 jaar en ouder en nog zelfstandig woonachtig.

De Pokerrun heeft al diverse goede doelen ondersteunt. KiKa, Stichting Opkikker en de Kinderafdeling van Bethesda konden rekenen op vette donaties. Afgelopen jaar was het Stichting Vakantievreugd in Beilen die maar liefst 7000 euro gedoneerd kreeg van de bikers. 499 motorrijders hadden zich ingeschreven en de organisatie hoopt natuurlijk dit volgend jaar te overtreffen.
De pokerrun is een toerrit voor motoren die gaat van club naar club. Aan de pokerrun werken 14 motorclubs uit Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland mee die allemaal hun eigen inbreng hebben.

Ivm de te verwachten regen morgenvroeg heeft de pokerruncommissie besloten de finishtijd te verruimen naar 18.00 uur zodat men later kan starten.

Voor meer informatie zie de website: www.pokerrunmcmotorhead.nl

Geef een reactie